احتمال شنیده‌شدن صدای انفجار در شمال‌شرق کرمانشاه انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفتگانه می‌تواند اعتماد ایران را کسب کند/ جنگ طلب نیستیم پزشکیان: خاک می‌خوریم، اما خاک نمی‌دهیم عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: حجاب آزاد نشده / اقدامات مراقبتی در حال آغاز است سردار ابن‌الرضا مشاور امور دفاعی پزشکیان شد رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: جنگ جدیدی علیه ایران آغاز شود دامن همه را می‌گیرد/ ایران منتظر نتایج انتخابات کنگره آمریکا نیست محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است ابلاغ سلام و دعای رهبر انقلاب به رزمندگان در تنگه هرمز دیدار طائب با مهرداد اخلاقی/ وزیر پیشنهادی دفاع بر اهمیت توسعه توانمندی‌های فناورانه تاکید کرد حمله به ستاد قوه قضائیه تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در منطقه کوهستک و بخش‌هایی از سیریک
میرسلیم:

نباید با تصویب FATF راه‌های دور زدن تحریم را مسدود کنیم

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در واکنش به اظهارات روز گذشته سخنگوی دولت درباره ضرورت تصویب FATF گفت: نباید به خیال بهانه‌ندادن به دشمن راه‌های دور زدن تحریم را ساده‌لوحانه در اختیار او قرار داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۷ - ۲۷ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 17
کد خبر: ۱۳۸۶۷

به گزارش راهبرد معاصر ، مصطفی میرسلیم عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ، درباره اظهارات روز گذشته سخنگوی دولت در ارتباط با لزوم تایید فوری لوایح پالرمو و CFT از سوی مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت:‌ مسئولان دولتى در جلسه رسمى مجمع تشخیص، اذعان کرده بودند که هیچ تضمینى وجود ندارد که در صورت پیوستن ایران به FATF، تحریم‌های اقتصادی علیه کشورمان برداشته شود.

 

وی با تاکید بر اینکه نمی‌توان به دولت آمریکا که جز بدقولى و زورگویى زبان دیگرى نداشته و در ماههاى اخیر بر تحریم‌هاى ظالمانه خود علیه ایران افزوده، اعتماد کرد، اظهار داشت: به لحاظ منطقى نباید از کشورى که جنگ اقتصادى بر او تحمیل شده و در عمل در شرایط قهرى به سر مى‌برد، توقعداشت که راه‌هاى دور زدن تحریم‌هاى ظالمانه را ساده لوحانه و به خیال بهانه ندادن به دشمن کینه‌توز در اختیار او و هم پیمانانش قراردهد.

 

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: اینکه شبکه بانکى نیاز به اصلاح و روزآمد شدن دارد،‌ یک واقعیت مسلم است اما نباید این مسئله بهانه‌ای برای پیوستن به کنوانسیون‌های بین‌المللی چون پالرمو و CFT شود. چراکه قانون داخلی ما به صراحت بانک مرکزی را مامور برقراری شفافیت پولی و بانکی معرفی کرده است. بنابراین نیازی به پیوستن به کنوانسیون‌های بین‌المللی برای پیاده‌سازی شفافیت حس نمی‌شود.

 

میرسلیم تاکید کرد: شقاقیت در همه حال به نفع ماست ولى قطعا دادن اطلاعات ویژه به دشمن نمی‌تواند موجب شفافیت شبکه پولی و بانکی کشور شود.

 

علی ربیعی سخنگوی جدید دولت روز گذشته در جریان اولین نشست خبری خود با اصحاب رسانه، درباره لزوم تایید هر چه زودتر لوایح پالرمو و CFT در سوی مجمع تشخیص مصلحت نظام گفته بود: "دوستان ما در دنیا به ما تاکید می‌کنند که اگر هر چه بیشتر به سمت بهانه دادن کمتر و شفافیت در امور مالی حرکت کنیم، بیشتر به نفع ما است"

 

وی همچنین با حیاتی خواندن تصویب این لوایح تاکید کرده بود" ما نباید خودمان، خودمان را تحریم کنیم و با این کار بهانه‌ای دهیم که حتی بانک‌های ایرانی در خارج از کشور هم نتوانند فعالیت کنند."

منبع : تسنیم

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار