تشریح جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود تکذیب ادعای افزایش افغانستانی‌ها در ایران سخنگوی دولت: با جدیت در مسیر اصلاحات ساختاری حرکت می‌کنیم پزشکیان: با جدیت پیگیر صدور به موقع مجوز‌های مورد نیاز سرمایه‌گذاران هستیم
میرسلیم:

نباید با تصویب FATF راه‌های دور زدن تحریم را مسدود کنیم

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در واکنش به اظهارات روز گذشته سخنگوی دولت درباره ضرورت تصویب FATF گفت: نباید به خیال بهانه‌ندادن به دشمن راه‌های دور زدن تحریم را ساده‌لوحانه در اختیار او قرار داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۷ - ۲۷ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 17
کد خبر: ۱۳۸۶۷

به گزارش راهبرد معاصر ، مصطفی میرسلیم عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ، درباره اظهارات روز گذشته سخنگوی دولت در ارتباط با لزوم تایید فوری لوایح پالرمو و CFT از سوی مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت:‌ مسئولان دولتى در جلسه رسمى مجمع تشخیص، اذعان کرده بودند که هیچ تضمینى وجود ندارد که در صورت پیوستن ایران به FATF، تحریم‌های اقتصادی علیه کشورمان برداشته شود.

 

وی با تاکید بر اینکه نمی‌توان به دولت آمریکا که جز بدقولى و زورگویى زبان دیگرى نداشته و در ماههاى اخیر بر تحریم‌هاى ظالمانه خود علیه ایران افزوده، اعتماد کرد، اظهار داشت: به لحاظ منطقى نباید از کشورى که جنگ اقتصادى بر او تحمیل شده و در عمل در شرایط قهرى به سر مى‌برد، توقعداشت که راه‌هاى دور زدن تحریم‌هاى ظالمانه را ساده لوحانه و به خیال بهانه ندادن به دشمن کینه‌توز در اختیار او و هم پیمانانش قراردهد.

 

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: اینکه شبکه بانکى نیاز به اصلاح و روزآمد شدن دارد،‌ یک واقعیت مسلم است اما نباید این مسئله بهانه‌ای برای پیوستن به کنوانسیون‌های بین‌المللی چون پالرمو و CFT شود. چراکه قانون داخلی ما به صراحت بانک مرکزی را مامور برقراری شفافیت پولی و بانکی معرفی کرده است. بنابراین نیازی به پیوستن به کنوانسیون‌های بین‌المللی برای پیاده‌سازی شفافیت حس نمی‌شود.

 

میرسلیم تاکید کرد: شقاقیت در همه حال به نفع ماست ولى قطعا دادن اطلاعات ویژه به دشمن نمی‌تواند موجب شفافیت شبکه پولی و بانکی کشور شود.

 

علی ربیعی سخنگوی جدید دولت روز گذشته در جریان اولین نشست خبری خود با اصحاب رسانه، درباره لزوم تایید هر چه زودتر لوایح پالرمو و CFT در سوی مجمع تشخیص مصلحت نظام گفته بود: "دوستان ما در دنیا به ما تاکید می‌کنند که اگر هر چه بیشتر به سمت بهانه دادن کمتر و شفافیت در امور مالی حرکت کنیم، بیشتر به نفع ما است"

 

وی همچنین با حیاتی خواندن تصویب این لوایح تاکید کرده بود" ما نباید خودمان، خودمان را تحریم کنیم و با این کار بهانه‌ای دهیم که حتی بانک‌های ایرانی در خارج از کشور هم نتوانند فعالیت کنند."

منبع : تسنیم

ارسال نظر